0 produkty
0.00 Eur
košík
 
 
Recenzie bez cenzúry, dôverihodne!
Velmi kvalitny produkt s mimoriadnymi zdravotnymi ucinkami.
Recenzia užívateľa Marcela Morvova (Bratislava)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2017-08-25
Včeliu materskú kašičku, som objednávala pre viacerých. Ich ohlasy boli veľmi pozitívne. Pán 80 rokov - už po veľmi krátkom používaní mi povedal, že má kašička okrem iného aj zahrievací účinok - bol zimomravý. Pán cez 60 rokov - pomohlo mu pri problémoch s trávením. Žena 56 rokov - po krátkom používaní materskej kašičky cítila prílev energie a psychickú pohodu.
Recenzia užívateľa Anna Toporcerova (Spišská Nová Ves)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2017-07-31
Krem s vcelym jedom a zelinkami sa mi velmi osvedcil aplikovat na krcove zily a rozne bolesti klbov. Nielenze posobi proti bolesti, ale uvedene problemy aj lieci. Ukazuje sa velmi vhodny aj na polyneuropatiu vyvolanu chemoterapiou, ale aj diabetom. Vrelo odporucam.
Recenzia užívateľa Marcela Morvova (Bratislava)
na produkt Krém s včelím jedom a 8 bylinkami · 2017-07-29
Cerstva vcelia matertska kasicka je vyborny produkt vhodny predovsetkym pre pacientov s rakovinou v obdobi rekonvalescie pripadne remisie. Mozno ju odporucat aj v medziobdobi medzi chemoterapiou. Vzhladom na chut, ktora nie je uplne akceptovatelna pre niektorych pacientov je ju vhodne kapslovat do kapsli s obsahom 1 gram. Kapslovanie cerstvej kasicky, ktoru je treba udrzovat v chladnicke dava lepsie vysledky ako hydrolyzovane kapsle. Mozem odporucat.
Recenzia užívateľa Marcela Morvova (Bratislava)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2017-07-29
Matersku kasicku uzivala moja prastara mama pred 100 rokmi ta o jej ucinkoch rozpravala mojej babke a ta mojej mame. Ja ju uvivam od kedy som nemohla otehotniet. Jej zazracne ucinky sa mi potvdili vo vsetkych smeroch. Otehotnela som. Mam lepsiu plet ajvlasy a celkovo sa citim plna energie. Vrelo odporucam.
Recenzia užívateľa lucia (Trnava)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2017-07-10
Ahojte chcem sa s vami podelit o moju skusenost. Od kedy beriem vceliu matersku kasicku vyrazne sa mi zlepsila plet citim sa lepsie a v pohode a priaznivo posobi na zenske veci . Chystame sa na umele oplodnenie tak verim ze s kasickou to dotiahneme do uspesneho konca. Dakujem krasne Darinka okres Prievidza.
Recenzia užívateľa Darinka (Lehota pod Vtácnikom)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2017-06-29
Tento produkt užíva môj otec, ktorý už prežíva každodenný život v dôchodkovom veku a žil aktívny život. Žiaľ v tomto roku sa prechladol a od vtedy už nemá toľko síl. Od kedy užíva čerstvú včeliu materskú kašičku už oveľa lepšie vyzerá a je aktívnejší.
Recenzia užívateľa Judita Nagyová (Jesenské)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2017-06-21
Uzivam prvy mesiac.
Zatial som velmi spokojna.
Na chut materskej kasicky sa da rychlo zvyknut.
Recenzia užívateľa Janka (Bratislava)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2017-05-31
Dobrý deň, užívam včeliu materskú kašičku z Vášho obchodu. Prvá dávka bola v krémovom mede, druhá dávka čerstvá 50g balenie teraz užívam tretiu dávku tiež čerstvú. Účinky sú neskutočné. Zlepšenie pamäti, prílev energie, skrátka lepšia výkonnosť mozgu pri rozmýšľaní a kreativite.... Som veľmi spokojná s účinkom, nakoľko pred rokom som pociťovala zvýšenú únavu, zhoršila sa mi pamäť, celkovo som pociťovala fyzicky úpadok. Tento zázrak ma vrátil o 10 rokov späť. Mam 50 rokov a zdalo sa mi priskoro rezignovať na život. Potreba byť fit v práci, stíhať povinnosti a byť ešte dlho v kondícii je môj cieľ. Ďakujem včielkam, že sa s nami o tento zázrak podelia. Ešte raz ďakujem aj za Vaše skvelé služby. S pozdravom Anna z P.B.
Recenzia užívateľa anna.rechtorikova (Žilina)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2017-04-22
Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze vyborne hoji kozu pri nejakych koznych problemoch alebo zapaloch. Tazko povedat ci mi v niecom pomohla aj jedenim pravidelne pocas 2 mesiacov. Nic zvlastne som nespozoroval, mozno trosku viac energie. Kazdopadne je to uzasny dar vcielok a treba si ich za to vazit.
Recenzia užívateľa Martin Kamenicky (Bratislava)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2017-03-13
 
Frissítse böngészőjét! Download